Gönüllülük

Ahmet Çalık Vakfı Gönüllüleriyle Değer Yaratıyoruz…

2023 yılında çalışanlarımızın gönüllü katılımıyla hayata geçirdiğimiz Ahmet Çalık Vakfı Gönüllülük platformu ile toplumsal odaklı her projeye dikkat çekmek istiyoruz. Gönüllü ekiplerimizle, insanı ve doğayı ilgilendiren her konuyu kendimize bir vazife görüyor ve büyük bir farkındalıkla çalışmalarımızı yürütüyoruz. Projelerimizi, Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları çerçevesinde yürüterek sürdürülebilirliği önemsiyoruz.

Ahmet Çalık Vakfı Gönüllü ekiplerimiz, Kahramanmaraş merkez üssünde meydana gelen ve çevre illeri etkileyen 6 Şubat depreminden kaynaklı yaraları sarabilmek için Malatya’da faaliyetlerini yürütmektedir. Yetişkinlere psikolojik destek, çocuklara oyunlaştırma konularında destek vermektedir. Depo görevli ekibimizle Malatya ve çevresindeki yerlere ihtiyaç listesi doğrultusunda ürün ve yemek dağıtımı yapılmaktadır.

Depremin ilk gerçekleştiği andan itibaren süreci yakından takip ediyor ve çalışmalarımızı hassasiyetle yürütüyoruz.