Burs

2023 – 2024 Akademik dönemi Ahmet Çalık Vakfı burs yönergesi kapsamında 70 öğrenci Ahmet Çalık Vakfı Başarı Bursu, 180 öğrenci Ahmet Çalık Vakfı Bursu olmak üzere toplamda 250 öğrenciyi desteklemekteyiz. Başarı bursu kapsamında, İstanbul Teknik Üniversitesi, Boğaziçi Üniversitesi ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi öğrencileri yer almaktadır. Ahmet Çalık Vakfı Bursu ile Türkiye’nin her yerinden öğrencilere burs desteği sağlamaktayız. Ayrıca burs ile birlikte bursiyerlerimize mentorluk ve kariyer desteği vermekteyiz.

Öğrencinin bursu, burs yönergesi çerçevesinde öğrenim süresi boyunca devam etmektedir. Devam kriterlerini sağlamayan öğrencilerin, bursları yeniden değerlendirilmektedir.

Ahmet Çalık Vakfı olarak; ülkemizin geleceği olan gençlerimizin eğitim hayatlarında ve gelişim süreçlerinde her zaman yanındayız.