AYDINLATMA METNİ

1. Veri Sorumlusunun Kimliği

Kişisel verileriniz aşağıda adres ve iletişim bilgilerine yer verilen VAKIF tarafından veri sorumlusu sıfatıyla Kanun uyarınca, aşağıda sıralanan amaçlar çerçevesinde ve bu amaçlar ile bağlantılı, sınırlı ve ölçülü şekilde, Kanun’un 4. Maddesinde yer alan temel ilkelere uygun olmak kaydıyla aşağıda açıklanan kapsamda işlenebilecektir.

Genel Müdürlük Adres        : Büyükdere Caddesi No: 163 Kat:7 34394 Zincirlikuyu Şişli – İstanbul

Telefon                                  : 0212 306 55 04

Fax                                         :

Web Adresi                           : https://ahmetcalikvakfi.org.tr/

E-posta Adresi                     : info@ahmetcalikvakfi.org.tr

1. Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Web sitesinin kullanılmasına bağlı olarak ayrıca 5651 sayılı İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun uyarınca trafik bilgisi olarak tanımlanan işlem güvenliği bilgileri yasal yükümlülüklerin yerine getirilmesi amacıyla işlenebilmektedir.

Ayrıca web sitesinde yer bulunan iletişim formu gibi ekranlar vasıtasıyla, VAKIF ile iletişim kurulması, VAKIF’ımızın kanuni yükümlülüklerini yerine getirmesi, talep ve şikayetlerin takibi, memnuniyetinin sağlanması ve faaliyetlerin yürütülmesi amaçlarına bağlı olarak kimlik, iletişim ile burs başvuru işlemleri sırasında paylaştığınız kişisel verileriniz işlenebilmektedir.

400 gün

1. Kişisel Verilerin Aktarıldığı Taraflar ve Aktarım Amaçları

Kişisel veriler yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi ile sınırlı olarak ve mevzuata uygun şekilde iş ortaklarına ve kanunen yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılabilmektedir.

1. Kişisel Verilerinizin Toplanma Yöntemi ve Hukuki Sebebi

1. Kişisel Veri Sahibi Olarak Sahip Olduğunuz Haklar ve Bu Hakların Kullanılması

Kanun’un 11. maddesi uyarınca, 28.maddesinde düzenlenmiş istisnalar saklı kalmak kaydıyla veri sahipleri olarak aşağıdaki haklara sahip olduğunuzu bildiririz:

• Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • Kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • İşlenen kişisel verilerin münhasıran, özellikle otomatik olarak analiz edilmesi neticesinde veri sahibinin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin mevzuata aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme.

Yukarıda sıralanan haklarınıza yönelik talepleriniz ile ilgili olarak; Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ’in 5’nci maddesinde belirtilen usule uygun olmak kaydıyla talep dilekçenizi yazılı ve ıslak imzalı olarak VAKIF merkezinin bulunduğu Büyükdere Caddesi No: 163 Kat:7 34394 Zincirlikuyu Şişli – İstanbul adresine bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla gönderebilir veya VAKIF’ımız sistemlerinde e-mail adresinizin kayıtlı olması durumunda info@ahmetcalikvakfi.org.tr e-posta adresi üzerinden VAKIF’ımıza iletebilirsiniz.